Web dizajn

Naslovna  /  Web dizajn

Izrada web sajtova "web prezentacije"

SuperWeb nudi web rešenja po poslednjim standardima!

Ključni korak u promociji proizvoda ili usluga vaŠe firme na internetu je izrada web sajta. Iako je to je odavno standard, veliki broj preduzetnika i firmi zanemaruje ovu činjenicu, ili odradi sajt samo da bi on postojao, bez dubljeg uplitanja u samu prezentaciju. U tom slučaju rezultati izostaju. Kad imate web prezentaciju, morate imati i neku povratnu informaciju od krajnjih korisnika, inače nešto nije u redu.

Korporativni web dizajn

Pozicioniranje jedne firme sa svojim proizvodima ili uslugama na webu, pored sajta, upotpunjuje i ubacivanje biznisa na mape. Mi kompletno sprovodimo sve ove usluge, tako što garantujemo dinamiku u komunikaciji između klijenata i krajnjih korisnika. SuperWeb nudi web rešenja po poslednjim standardima, koja vrlo brzo budu odlično rangirana na pretraživačima. Izlazeći u susret našim klijentima, u poslednje vreme nudimo web prezentacije koje kao osnovnu opciju imaju sopstveni "CMS" po veoma pristupačnim cenama. CMS je administratorski deo sajta, najčešće pozadinski, kojim upravljate kompletnim sadržajem: dodajete stranice, menjate tekstove, slike, pišete blog... Naše CMS rešenje nije već postojeće, preuzeto sa interneta i malo prilagođeno. Mi nudimo platformu koja je projektovana i programirana konkretno za vaš poslovni model. Razlikuje se od postojećih rešenja i po tome što joj se pristupa sa "fronta", pa je rad na njoj mnogo pregledniji i brži, sa velikim brojem opcija, gde odmah vidite ažurirane informacije. Po principu "drag and drop", prevlačite definisane blokove i tako formirate željeni deo sajta. Uz malo mašte i kreativnosti možete menjati izgled sajta na dnevnom nivou, što zaparavo i krajnji korisnici očekuju. Na ovaj način klijenti nemaju dodatne troškove za održavanje sajta, s obzirom da sami mogu da rade izmene. Kompletno web rešenje je razvijano sa SEO segmentom (u okviru "CMS"-a) za svaki pojedinačan proizvod i uslugu, kao i za svaku stranu sajta. Pored kvalitetnog "CMS"-a važno je naglasiti da su sajtovi "mobile first", što znači da su prvenstveno namenjeni za mobilne uređaje, pa onda za desktop, jer je posećenost istih veća sa telefona i tableta nego sa računara. Funkcionalnost sajta, kao i vizuelni deo su podjednako dobri na svim uređajima. Ovu opciju Google "voli", pa su samim tim i pozicije ovakvih sajtova na prvim stranama pretraživača.

Portfolio

Pogledajte izdvojene prezentacije na koje smo ponosni

Web prezentacija

Online portal

Web prezentacija

Web prezentacija

Web prezentacija

Web prezentacija

Web prezentacija

Web prezentacija

Web prezentacija

Web prezentacija

Web prezentacija

Web prezentacija

Imate na umu projekat?

Ne gubite vreme, razgovarajmo bez obaveze, zakažite gratis konsultacije.
Naslovna
O nama
Online prodavnice
Web dizajn
Grafički dizajn
Fotografija
Kontakt
Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.