Online prodavnice

Naslovna  /  Online prodavnice

Želite da uspešno prodajete online?

Šta je sve potrebno da bi jedna online prodavnica bila profitabilna?

Ako imate proizvod koji je zanimljiv tržištu, zatim želju i volju za radom i spremni ste da svakodnevno ažurirate sopstveni sajt, onda vam ostaje da pronađete pravu platformu za vaš model poslovanja. Mi nudimo savršeno rešenje za vas!

SuperWeb administratorski panel - CMS

Kako će vizuelno izgledati online prodavnica, stvar je želje i dogovora između klijenta i nas, ali kako će ona funkcionisati, i na koji način će administrator upravljati njom, kao i kakve funkcije ima, isključivo zavisi od administratorskog panela - CMS-a. CMS je administratorski deo sajta, najčešće pozadinski, kojim upravljate kompletnim sadržajem, tako što dodajete stranice, menjate tekstove, slike, cene, akcije...Što je CMS kompleksniji, i sa više opcija, to vam daje više mogućnosti za ažuriranje i dopunjavanje sajta, kao i prezentovanja proizvoda potencijalnim kupcima.
Naše CMS rešenje nije već postojeće, niti je preuzeto sa interneta i malo prilagođeno. Mi nudimo platformu koja je projektovana i programirana konkretno za vaš poslovni model. Razlikuje se od postojećih rešenja i po tome što joj se pristupa sa "fronta", pa je rad na njoj mnogo pregledniji i brži, sa velikim brojem opcija, gde odmah vidite ažurirane informacije. Naša nova platforma nudi izvrsno korisničko iskustvo (UX), nove marketinške funkcionalnosti i mogućnosti za bolju i veću prodaju!
Po principu "drag and drop", prevlačite definisane blokove i tako formirate željeni deo sajta. Uz malo mašte i kreativnosti možete menjati izgled sajta na dnevnom nivou, što krajnji korisnici i očekuju. Kompletno E-commerce rešenje je razvijano po poslednjim web standardima, sa "SEO" segmentom za svaki pojedinačni proizvod, kao i za svaku stranu sajta.

CMS, B2C, B2B rešenja...

Za rad na "SuperWeb" CMS-u vam ne treba poznavanje nekog specijalnog programa. Ukoliko znate da napišete mail, ili koristite socijalne mreže, vrlo lako ćete se snaći. Neke od mogućnosti koje nudimo kroz "CMS":

Jednostavno upravljanje sadržajima,

Napredna pretraga (smart search),

SEO za svaku stranu, kategoriju ili proizvod,

Mogućnost postavljanja akcija i specijalnih ponuda...

Modul veleprodaje, dodela rabata, korisnički nalozi...

Bezbednost podataka i bezbednost korisnika,

Kartično plaćanje, integracija sa bankom,

Uvid u proizvode, kupce, lager, porudžbine, uplate...

Statistika porudžbina,

"Push" notifikacije,

"Privilegije" administratora...

Garancije i benefiti

Ukoliko se bavite bilo kojim oblikom trgovine, a nemate online prodaju, to vam je kao da se takmičite u trci na sto metara trčeći u ribarskim čizmama - spori ste, konkurencija pobeđuje! Mi garantujemo za svaku gore navedenu stavku, imamo razultate, samo treba pronaći pravu strategiju za nastup vaše "online" prodavnice na internetu. Zato, ne gubite vreme. Zakažite gratis konsultacije i saznajte više! Dogovorićemo sastanak i saznati sve o vašoj firmi, sistemu rada, željama i mogućnostima, i zajedno ćemo pronaći rešenje. Pa čak i da ne dogovorimo posao, otići ćete zadovoljni, sa mnoštvom ideja i saveta o unapređenju vašeg biznisa.

Portfolio.

Kao primer, izdvojili smo nekoliko "e-commerce" rešenja

Online prodavnica

Online prodavnica

Online prodavnica

Online prodavnica

Online prodavnica

Online prodavnica

Online prodavnica

Online prodavnica

Online prodavnica

Online prodavnica

Online prodavnica

Imate na umu projekat?

Ne gubite vreme, razgovarajmo bez obaveze, zakažite gratis konsultacije.
Naslovna
O nama
Online prodavnice
Web dizajn
Grafički dizajn
Fotografija
Kontakt
Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.